ONTDEK DE KRACHT VAN BIOTECHNOLOGIE

Over Ons

WEERBAAR TELEN. NATUURLIJK!

Duurzaam Planten

Advanced Biotechnology & Products BV is een biotechnologisch bedrijf dat zich richt op de productie en ontwikkeling van biostimulanten, natuurlijke en duurzame meststoffen en oplossingen voor weerbaar telen. Onze natuurlijke productlijn is geschikt voor toepassing in de land- en (glas)tuinbouw. 

Ook voor de boomkwekerij, binnen en buiten, hebben we een specifieke productlijn ontwikkeld.

 “Onze ambitie is om op milieuvriendelijke wijze de landbouwproductie te verhogen en het gebruik van chemicaliën terug te dringen. ”

Door de natuur. Voor de natuur

Onze Producten

De productenlijn van AB Products is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardige serie van natuurlijke producten die worden toegepast in een breed aantal sectoren waaronder de Home & Garden, de land- en (glas)tuinbouw, hoveniers, golfbanen en de boomkwekerij.

Kas planten

AB PRODUCTS TEAM

Cees van Stee
Cees van Stee

CEO

Mirko Grootscholten
Mirko Grootscholten

Senior Consultant | Teeltadviseur NL

Conny van Wijngaarden
Conny van Wijngaarden

Sales Support

Waarmee kunnen wij u helpen?

Conny van Wijngaarden

Conny
Van Wijngaarden

Conny, onze Commercieel Administratief Medewerker is een echte duizendpoot. Zij houdt zich bezig met ondersteunende taken van de verkoop- en after-salesafdeling.

Mirko Grootscholten

Mirko
Grootscholten

Al meer dan 25 jaar ervaring in het consulteren van de agrarische sector. De voorkomende problemen oplossen door kennis van het telen van gewassen, gewasbescherming en toepassing biotechnologische producten. Sinds oktober 2016 algemeen directeur AB Products.

Cees van Stee

Cees
Van Stee

Na zijn afstuderen met een specialiteit in nucleaire engineering, begon hij te werken in olie en gas. Hij werkte meer dan 20 jaar bij Exxon Mobil. Cees startte zijn eigen bedrijf in brandstofdistributie in Nederland en België. Cees is in 2010 in de landbouw gestapt. In 2013 heeft hij zich volledig op de landbouw gestort. Sindsdien leidt hij de innovatieve biostimulerende technologie van AB Products naar nieuwe wegen en toepassingen.