ONTDEK DE KRACHT VAN BIOTECHNOLOGIE

Retournering

Overzicht van ons Retourbeleid
Ons restitutie- en retourbeleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Er wordt voor het bijvullen van het magazijn 2% van de orderwaarde ingehouden van de terugbetaling/restitutie. 

Niet-retourneerbare items

  • Cadeaukaarten
  • Retourneringen zonder aankoopbewijs of ontvangstbewijs
  • Elk artikel dat niet in de originele staat verkeert, is beschadigd of onderdelen mist om redenen die niet aan onze fout te wijten zijn.
  • Elk artikel waarvan de 14 dagen retourbeleid verstreken zijn.
 

Restituties
Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als uw retournering is goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt het tegoed automatisch op uw creditcard of originele betaalmethode toegepast, binnen een 5-10 werkdagen.

Te late of ontbrekende restituties
Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt. Neem daarna contact op met uw bank. Er gaat vaak wat verwerkingstijd vooraf aan het plaatsen van een terugbetaling. Als u dit allemaal hebt gedaan en u heeft uw terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@ab-products.com

Kortingsartikelen
Normaal geprijsde artikelen kunnen volledig worden terug betaald, eventuele artikelen verkregen met korting, worden uitsluitend terug betaald voor de daadwerkelijk betaalde prijs.

Uitwisselingen
We vervangen alleen artikelen als ze beschadigd zijn. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@ab-products.com en stuur uw artikel naar: Flevolaan 50, 1382, Weesp.

Cadeaus/Coupons
Als het artikel als cadeau was gemarkeerd bij aankoop en rechtstreeks naar u was verzonden, ontvangt u een cadeau tegoed voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt een cadeaubon naar u verzonden.

Als het artikel niet als cadeau was gemarkeerd bij aankoop, of de gever van het cadeau had de bestelling naar zichzelf laten verzenden om het later aan u te geven, sturen we een terugbetaling naar de gever van het cadeau waarbij de gever op de hoogte zal worden gebracht.

Verzendkosten
Retour adres: Flevolaan 50, 1382, Weesp.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten voor het retourneren in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die nodig is om uw omgeruilde product te bereiken, variëren.

Als u duurdere artikelen retourneert, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of verzendverzekering aan te schaffen. We garanderen niet dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig?
Neem contact met ons op via info@ab-products.com, of het contact formulier op de website voor vragen over restituties en retourzendingen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Conny van Wijngaarden

Conny
Van Wijngaarden

Conny, onze Commercieel Administratief Medewerker is een echte duizendpoot. Zij houdt zich bezig met ondersteunende taken van de verkoop- en after-salesafdeling.

Mirko Grootscholten

Mirko
Grootscholten

Al meer dan 25 jaar ervaring in het consulteren van de agrarische sector. De voorkomende problemen oplossen door kennis van het telen van gewassen, gewasbescherming en toepassing biotechnologische producten. Sinds oktober 2016 algemeen directeur AB Products.

Cees van Stee

Cees
Van Stee

Na zijn afstuderen met een specialiteit in nucleaire engineering, begon hij te werken in olie en gas. Hij werkte meer dan 20 jaar bij Exxon Mobil. Cees startte zijn eigen bedrijf in brandstofdistributie in Nederland en België. Cees is in 2010 in de landbouw gestapt. In 2013 heeft hij zich volledig op de landbouw gestort. Sindsdien leidt hij de innovatieve biostimulerende technologie van AB Products naar nieuwe wegen en toepassingen.