ONTDEK DE KRACHT VAN BIOTECHNOLOGIE

Bestelling afronden

Winkelwagen

Je bestelling

Product Subtotaal
AB SEA ELIXER  × 1 295,00
Subtotaal 295,00
Verzending
Totaal 295,00
Heb je een waardebon?
Verzending

Uw Gegevens

Facturering details

Uw persoonlijke data wordt gebruikt om de bestelling af te ronden, u de best mogelijk ervaring op onze website te geven en voor andere doeleinden omschreven in onze Algemene Voorwaarden

Waarmee kunnen wij u helpen?

Conny van Wijngaarden

Conny
Van Wijngaarden

Conny, onze Commercieel Administratief Medewerker is een echte duizendpoot. Zij houdt zich bezig met ondersteunende taken van de verkoop- en after-salesafdeling.

Mirko Grootscholten

Mirko
Grootscholten

Al meer dan 25 jaar ervaring in het consulteren van de agrarische sector. De voorkomende problemen oplossen door kennis van het telen van gewassen, gewasbescherming en toepassing biotechnologische producten. Sinds oktober 2016 algemeen directeur AB Products.

Cees van Stee

Cees
Van Stee

Na zijn afstuderen met een specialiteit in nucleaire engineering, begon hij te werken in olie en gas. Hij werkte meer dan 20 jaar bij Exxon Mobil. Cees startte zijn eigen bedrijf in brandstofdistributie in Nederland en België. Cees is in 2010 in de landbouw gestapt. In 2013 heeft hij zich volledig op de landbouw gestort. Sindsdien leidt hij de innovatieve biostimulerende technologie van AB Products naar nieuwe wegen en toepassingen.