ONTDEK DE KRACHT VAN BIOTECHNOLOGIE

AB SEA ELIXER

AB SEA ELIXER is een gecertificeerde biologische meststof gebaseerd op de micro-alg Chlorella die gekweekt wordt op zuiver water geheel vrij van chemische verontreinigingen en zware metalen. Met een hoge concentratie aan eiwitten, vetzuren, fosfolipiden, aminozuren, vitaminen, mineralen en andere micronutriënten. Met name het uitzonderlijk hoge gehalte aan de natuurlijke groeihormonen uit de micro-algen, maken deze biofertiliser bij uitstek de ultieme wortel, groei en bloeistimulator. Dit product bevat een hoog gehalte aan natuurlijke organische vetzuren en fosfolipiden die de plant versterkt (biofortificatie) en is tevens een bron van waardevolle mineralen zoals magnesium, mangaan, ijzer, zink, en dergelijken. Inzetbaarheid: Deze biologische vloeibare meststof zorgt voor een belangrijke voeding die land- en tuinbouwgewassen gezonder maken voor een betere groei en bloei. AB SEA ELIXER is bestemd voor de teelt van een grote verscheidenheid aan land- en tuinbouwgewassen (zoals tarwe, gerst, rijst, maïs, zonnebloem, aardappels, suikerbieten, suikerriet, koolzaad en soja), bloemen en sierplanten, groentes, kasgewassen en voor de boomkwekerij. Dit product is volledig biologisch afbreekbaar en veilig voor het milieu en de nuttige insecten. Waarom AB SEA ELIXER? • Verbeterde wortelontwikkeling en wortelmassa; • Stimulering groei, bloei en vruchtzetting; • Verbeterde bodemstructuur; • Betere zaadontkieming; • Geschikt voor biologische teelt. pH: 3,5 - 4,0 Dit product is SKAL geregistreerd.  Skal FiBL

Aanvullende informatie

Gewicht N/B
Inhoud

5L, 20L

Recent bekeken artikelen:

Geen recent bekeken producten om weer te geven

Waarmee kunnen wij u helpen?

Conny van Wijngaarden

Conny
Van Wijngaarden

Conny, onze Commercieel Administratief Medewerker is een echte duizendpoot. Zij houdt zich bezig met ondersteunende taken van de verkoop- en after-salesafdeling.

Mirko Grootscholten

Mirko
Grootscholten

Al meer dan 25 jaar ervaring in het consulteren van de agrarische sector. De voorkomende problemen oplossen door kennis van het telen van gewassen, gewasbescherming en toepassing biotechnologische producten. Sinds oktober 2016 algemeen directeur AB Products.

Cees van Stee

Cees
Van Stee

Na zijn afstuderen met een specialiteit in nucleaire engineering, begon hij te werken in olie en gas. Hij werkte meer dan 20 jaar bij Exxon Mobil. Cees startte zijn eigen bedrijf in brandstofdistributie in Nederland en België. Cees is in 2010 in de landbouw gestapt. In 2013 heeft hij zich volledig op de landbouw gestort. Sindsdien leidt hij de innovatieve biostimulerende technologie van AB Products naar nieuwe wegen en toepassingen.