ONTDEK DE KRACHT VAN BIOTECHNOLOGIE

AB ORANGE

AB ORANGE

Betere oogst. Vloeibare bladmeststof voor een betere groei, bloei en vruchtzetting voor fruit, bomen en planten. Verhoogt het gehalte aan fruitsuikers en weerbaarheid tegen stress.

Beschrijving

Aanvullende informatie

AB ORANGE is bedoeld voor de teelt van een grote verscheidenheid aan fruit, sier-en notenbomen en sier-en potplanten. AB ORANGE is een vloeibare bladmeststof op basis van gestabiliseerd, biologisch beschikbaar siliciumzuur en een mengsel van micronutriënten waaronder boor, molybdeen en zink die zorgen voor een betere groei en opbrengst, verbeterde bloei en vruchtzetting, een hoger gehalte aan fruitsuikers en meer weerbaarheid tegen biotische en abiotische stress.

Inzetbaarheid: Realiseer betere groei, bloei en vruchtzetting voor fruit, bomen en planten. Verhoogt het gehalte aan fruitsuikers en weerbaarheid tegen stress.

Waarom AB ORANGE?

• Meer biomassa.
• Betere productkwaliteit (hoger brixgehalte).
• Grotere bladeren met meer chlorofyl en meer productie.
• Meer opbrengst: gewicht, maat en betere product kwaliteit.
• Verbetert de weerstand tegen biotische en abiotische stress.

pH: 1,0

 

 

Extra informatie

Gewicht N/B
Inhoud

5L, 20L

Waarmee kunnen wij u helpen?

Conny van Wijngaarden

Conny
Van Wijngaarden

Conny, onze Commercieel Administratief Medewerker is een echte duizendpoot. Zij houdt zich bezig met ondersteunende taken van de verkoop- en after-salesafdeling.

Mirko Grootscholten

Mirko
Grootscholten

Al meer dan 25 jaar ervaring in het consulteren van de agrarische sector. De voorkomende problemen oplossen door kennis van het telen van gewassen, gewasbescherming en toepassing biotechnologische producten. Sinds oktober 2016 algemeen directeur AB Products.

Cees van Stee

Cees
Van Stee

Na zijn afstuderen met een specialiteit in nucleaire engineering, begon hij te werken in olie en gas. Hij werkte meer dan 20 jaar bij Exxon Mobil. Cees startte zijn eigen bedrijf in brandstofdistributie in Nederland en België. Cees is in 2010 in de landbouw gestapt. In 2013 heeft hij zich volledig op de landbouw gestort. Sindsdien leidt hij de innovatieve biostimulerende technologie van AB Products naar nieuwe wegen en toepassingen.