ONTDEK DE KRACHT VAN BIOTECHNOLOGIE

AB GREEN

AB GREEN

Plantgroei en conditie. Een vloeibare bladmeststof gericht op een breed assortiment aan gewassen voor een betere groei, plantconditie, weerstand en verhoogde opbrengst van uw oogst.

Beschrijving

Aanvullende informatie

AB Green is bestemd voor de teelt van een grote verscheidenheid aan (glas)tuinbouw gewassen, bloemen, sierplanten en groenten. AB GREEN is een vloeibare bladmeststof op basis van gestabiliseerd, biologisch beschikbaar siliciumzuur en een mengsel van micronutriënten waaronder boor, molybdeen en zink. AB GREEN zorgt voor het verbeteren van groei en opbrengst, de plantconditie en weerstand tegen stressfactoren.

Inzetbaarheid: Een vloeibare bladmeststof gericht op een breed assortiment aan gewassen met als resultaat: een betere groei, plantconditie en weerstand, voor een verhoogde opbrengst van uw oogst.

Waarom AB GREEN?

• Groter en sterker wortelstelsel, wat resulteert in een sterkere plant en betere opname van nutriënten.
• Hardere buitenlaag, waardoor er een betere weerstand ontstaat tegen tegen biotische en abiotische stress.
• Hoger chlorofylgehalte waardoor er minder vocht verdampt en minder vaak gesproeid hoeft te worden.
• Meer opbrengst: gewicht, maat en betere product kwaliteit.
• Tot 50% besparing op bestrijdingsmiddelen.

pH: 1,0

 

 

Extra informatie

Gewicht N/B
Inhoud

5L, 20L

Waarmee kunnen wij u helpen?

Conny van Wijngaarden

Conny
Van Wijngaarden

Conny, onze Commercieel Administratief Medewerker is een echte duizendpoot. Zij houdt zich bezig met ondersteunende taken van de verkoop- en after-salesafdeling.

Mirko Grootscholten

Mirko
Grootscholten

Al meer dan 25 jaar ervaring in het consulteren van de agrarische sector. De voorkomende problemen oplossen door kennis van het telen van gewassen, gewasbescherming en toepassing biotechnologische producten. Sinds oktober 2016 algemeen directeur AB Products.

Cees van Stee

Cees
Van Stee

Na zijn afstuderen met een specialiteit in nucleaire engineering, begon hij te werken in olie en gas. Hij werkte meer dan 20 jaar bij Exxon Mobil. Cees startte zijn eigen bedrijf in brandstofdistributie in Nederland en België. Cees is in 2010 in de landbouw gestapt. In 2013 heeft hij zich volledig op de landbouw gestort. Sindsdien leidt hij de innovatieve biostimulerende technologie van AB Products naar nieuwe wegen en toepassingen.