ONTDEK DE KRACHT VAN BIOTECHNOLOGIE

AB OSABIO-M

AB OSABIO-M

Duurzaam telen. Corrigeert en voorkomt gebrek aan belangrijke voedingsstoffen in gewassen, en stimuleert betere weerstand.

Beschrijving

Aanvullende informatie

OSABIO-M is een 100% organische vloeibare bladmeststof en is met name geschikt voor duurzame landbouw, boomkwekerij en de biologische teelt van gewassen. OSABIO-M is gebaseerd op vloeibaar biologisch opneembare silicium en bevat een uitgebalanceerde mix aan sporenelementen. OSABIO-M corrigeert en voorkomt een gebrek aan micronutriënten in gewassen en het wateroplosbare siliciumzuur zorgt voor betere opname en stimuleert tevens de natuurlijke afweerreacties in de plant.

Inzetbaarheid: Corrigeert en voorkomt gebrek aan belangrijke voedingsstoffen in gewassen, en stimuleert betere weerstand.

OSABIO-M is bestemd voor de teelt van een grote verscheidenheid aan land- en tuinbouwgewassen (zoals tarwe, gerst, rijst, maïs, zonnebloem, aardappels, suikerbieten, suikerriet, koolzaad en soja), bloemen en sierplanten en groenten zoals komkommers, paprika’s, tomaten, kruiden en de boomkwekerij.

OSABIO-M is gebruikersvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Het laat geen giftige residuen achter op plant en is niet schadelijk voor nuttige insecten.

Waarom AB OSABIO-M?

• Corrigeert en voorkomt gebrek aan micronutriënten.
• Zorgt voor een weerbaarder gewas en betere bescherming tegen externe stress factoren.
• Silicium verbetert de meststoffenopname wat resulteert in meer biomassa en een betere oogst.
• Betere vrucht- en bloemkwaliteit.

pH: 2,5

 

 

Extra informatie

Gewicht N/B
Inhoud

5L, 20L

Waarmee kunnen wij u helpen?

Conny van Wijngaarden

Conny
Van Wijngaarden

Conny, onze Commercieel Administratief Medewerker is een echte duizendpoot. Zij houdt zich bezig met ondersteunende taken van de verkoop- en after-salesafdeling.

Mirko Grootscholten

Mirko
Grootscholten

Al meer dan 25 jaar ervaring in het consulteren van de agrarische sector. De voorkomende problemen oplossen door kennis van het telen van gewassen, gewasbescherming en toepassing biotechnologische producten. Sinds oktober 2016 algemeen directeur AB Products.

Cees van Stee

Cees
Van Stee

Na zijn afstuderen met een specialiteit in nucleaire engineering, begon hij te werken in olie en gas. Hij werkte meer dan 20 jaar bij Exxon Mobil. Cees startte zijn eigen bedrijf in brandstofdistributie in Nederland en België. Cees is in 2010 in de landbouw gestapt. In 2013 heeft hij zich volledig op de landbouw gestort. Sindsdien leidt hij de innovatieve biostimulerende technologie van AB Products naar nieuwe wegen en toepassingen.