ONTDEK DE KRACHT VAN BIOTECHNOLOGIE

AB SANO ROOTS

AB SANO ROOTS

Groei stimulant. Stimuleert wortelontwikkeling, wortelmassa en daarmee de groei en bloei ontwikkeling. Een actiever bodemleven en verbetering van kiemen van zaden zorgen tevens voor betere weerstand.

Beschrijving

Aanvullende informatie

AB SANO ROOTS is gebaseerd op een gepatenteerde mix van gefermenteerde zeewierextracten en opneembaar silicium. Het product wordt gemaakt volgens een fermentatietechnologie waarbij geen chemicaliën worden gebruikt. Het product bevat daardoor uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Het resultaat van dit productieproces is een (unieke) mix van voedingsstoffen zoals polysachariden, aminozuren, vitamines, plantaardige hormonen, enzymen, micronutriënten en macronutriënten.

Inzetbaarheid: Stimuleert wortelontwikkeling, wortelmassa en daarmee de groei en bloei ontwikkeling. Een actiever bodemleven en verbetering van kiemen van zaden zorgen tevens voor betere weerstand.

Waarom AB SANO ROOTS?

• Betere zaadontkieming en wortelgroei en hogere tolerantie tegen stress invloeden.
• Stimulering groei, bloei en vruchtzetting.
• Verhoogt de vitaliteit waardoor sneller herstel na stress.
• Afbraak van organische stof en dode wortels.
• Verbeterde bodemstructuur.

pH: 3-4

Dit product is SKAL geregistreerd. 

Skal FiBL

Extra informatie

Gewicht N/B
Inhoud

5L, 20L

Waarmee kunnen wij u helpen?

Conny van Wijngaarden

Conny
Van Wijngaarden

Conny, onze Commercieel Administratief Medewerker is een echte duizendpoot. Zij houdt zich bezig met ondersteunende taken van de verkoop- en after-salesafdeling.

Mirko Grootscholten

Mirko
Grootscholten

Al meer dan 25 jaar ervaring in het consulteren van de agrarische sector. De voorkomende problemen oplossen door kennis van het telen van gewassen, gewasbescherming en toepassing biotechnologische producten. Sinds oktober 2016 algemeen directeur AB Products.

Cees van Stee

Cees
Van Stee

Na zijn afstuderen met een specialiteit in nucleaire engineering, begon hij te werken in olie en gas. Hij werkte meer dan 20 jaar bij Exxon Mobil. Cees startte zijn eigen bedrijf in brandstofdistributie in Nederland en België. Cees is in 2010 in de landbouw gestapt. In 2013 heeft hij zich volledig op de landbouw gestort. Sindsdien leidt hij de innovatieve biostimulerende technologie van AB Products naar nieuwe wegen en toepassingen.