ONTDEK DE KRACHT VAN BIOTECHNOLOGIE

AB OSABIO-P

AB OSABIO-P

Duurzame landbouw. Organische vloeibare bladmeststof  die planten en gewassen voorziet van belangrijke voedingsstoffen voor betere groei, rendement, vitaliteit en weerstand.

Beschrijving

Aanvullende informatie

OSABIO-P is een 100% organische vloeibare bladmeststof en is met name geschikt voor duurzame landbouw, boomkwekerijen en de biologische teelt van gewassen. OSABIO-P is gebaseerd op vloeibaar biologisch opneembare silicium, en sporenelementen en voorziet de plant van alle benodigde voedingsstoffen voor meer groei, rendement, vitaliteit en weerstand. OSABIO-P bevat een grote hoeveelheid wateroplosbare siliciumzuur waarvan bekend is dat het uitstekend helpt bij stressfactoren. OSABIO-P is bestemd voor de teelt van een grote verscheidenheid aan land- en tuinbouwgewassen (zoals tarwe, gerst, rijst, maïs, zonnebloem, aardappels, suikerbieten, suikerriet, koolzaad en soja), bloemen en sierplanten en groenten zoals komkommers, paprika’s, tomaten, kruiden, en dergelijken.

Inzetbaarheid: Voorziet planten en gewassen van belangrijke voedingsstoffen voor betere groei, rendement, vitaliteit en weerstand.

Waarom AB OSABIO-P?

• Silicium versterkt de plant en het blad, waardoor ook een betere weerstand tegen insecten.
• Silicium verbetert de meststoffenopname wat resulteert in meer biomassa en een betere oogst.
• Zorgt voor betere vegetatieve groei, bloeistimulatie, meer vruchten en kleur.
• Hoger brix-getal.
• Betere bloemkwaliteit.
• Betere houdbaarheid.

pH: 2,5

Dit product is SKAL geregistreerd. 

Skal FiBL

Extra informatie

Gewicht N/B
Inhoud

5L, 20L

Waarmee kunnen wij u helpen?

Conny van Wijngaarden

Conny
Van Wijngaarden

Conny, onze Commercieel Administratief Medewerker is een echte duizendpoot. Zij houdt zich bezig met ondersteunende taken van de verkoop- en after-salesafdeling.

Mirko Grootscholten

Mirko
Grootscholten

Al meer dan 25 jaar ervaring in het consulteren van de agrarische sector. De voorkomende problemen oplossen door kennis van het telen van gewassen, gewasbescherming en toepassing biotechnologische producten. Sinds oktober 2016 algemeen directeur AB Products.

Cees van Stee

Cees
Van Stee

Na zijn afstuderen met een specialiteit in nucleaire engineering, begon hij te werken in olie en gas. Hij werkte meer dan 20 jaar bij Exxon Mobil. Cees startte zijn eigen bedrijf in brandstofdistributie in Nederland en België. Cees is in 2010 in de landbouw gestapt. In 2013 heeft hij zich volledig op de landbouw gestort. Sindsdien leidt hij de innovatieve biostimulerende technologie van AB Products naar nieuwe wegen en toepassingen.