ONTDEK DE KRACHT VAN BIOTECHNOLOGIE

AB VEGASOL

AB VEGASOL

VEGAN voeding. Volledig plantaardige meststof die de gezondheid en efficiëntie van het bodemleven verbetert, doormiddel van koolhydraten en belangrijke micronutriënten, voor gezonde en vitale planten.

Beschrijving

Aanvullende informatie

AB VEGASOL is een 100% biologische NPK biostimulant en is geschikt voor land- en (glas)tuinbouw, akkerbouw, kas- en siergewassen en de boomkwekerij. AB VEGASOL is ontwikkeld met respect voor de natuur en we hebben het gebruik van dierlijke grondstoffen of dierlijke mest volledig vermeden. AB VEGASOL bestaat voor 100% uit natuurlijke, plantaardige materialen en ingrediënten en is hierdoor bij uitstek de ultieme vegan meststof.

Inzetbaarheid: Meststof die de gezondheid en efficiëntie van het bodemleven verbetert voor alle sectoren, doormiddel van koolhydraten en belangrijke micronutriënten, voor gezonde en vitale planten.

AB VEGASOL bestaat uit een mengsel van plantaardige L-aminozuren, polysachariden, koolhydraten, phytohormonen, micronutriënten en antioxidanten. Het hoge gehalte aan koolhydraten en micronutriënten draagt bij aan een gezond en efficiënt bodemleven en tot gezonde en vitale planten.

Waarom AB VEGASOL?

• Verbeterde wortelontwikkeling en wortelmassa;
• Stimulering groei, bloei en vruchtzetting;
• Betere vitaliteit en groener en steviger blad;
• Verbeterde bodemstructuur en bodemleven;
• Betere opname micronutriënten en mineralen;
• Bevat geen dierlijke bestanddelen of nare geur.

pH: 4,5 – 5,5

Dit product is SKAL geregistreerd. 

Skal FiBL

Extra informatie

Gewicht N/B
Inhoud

5L, 20L

Waarmee kunnen wij u helpen?

Conny van Wijngaarden

Conny
Van Wijngaarden

Conny, onze Commercieel Administratief Medewerker is een echte duizendpoot. Zij houdt zich bezig met ondersteunende taken van de verkoop- en after-salesafdeling.

Mirko Grootscholten

Mirko
Grootscholten

Al meer dan 25 jaar ervaring in het consulteren van de agrarische sector. De voorkomende problemen oplossen door kennis van het telen van gewassen, gewasbescherming en toepassing biotechnologische producten. Sinds oktober 2016 algemeen directeur AB Products.

Cees van Stee

Cees
Van Stee

Na zijn afstuderen met een specialiteit in nucleaire engineering, begon hij te werken in olie en gas. Hij werkte meer dan 20 jaar bij Exxon Mobil. Cees startte zijn eigen bedrijf in brandstofdistributie in Nederland en België. Cees is in 2010 in de landbouw gestapt. In 2013 heeft hij zich volledig op de landbouw gestort. Sindsdien leidt hij de innovatieve biostimulerende technologie van AB Products naar nieuwe wegen en toepassingen.