ONTDEK DE KRACHT VAN BIOTECHNOLOGIE

AB OSABIO – S

AB OSABIO – S

Bloem- en Vruchtkwaliteit en Houdbaarheid. Water oplosbare bladmeststof voor een versterking van de structuur van planten en een betere opname van voedingsstoffen voor meer biomassa en betere oogst.

Beschrijving

Aanvullende informatie

OSABIO-S is een 100% organische vloeibare bladmeststof en is met name geschikt voor duurzame landbouw, boomkwekerijen en de biologische teelt van gewassen. OSABIO-S is gebaseerd op vloeibaar biologisch opneembare silicium en sporen elementen en voorziet de plant van alle benodigde voedingsstoffen voor meer groei, rendement, vitaliteit en weerstand. OSABIO-S bevat wateroplosbare siliciumzuur, waarvan bekend dat het een signaalstof is die natuurlijke afweerreacties in de plant activeert en de groei bevorderd. OSABIO-S is bestemd voor de teelt van een grote verscheidenheid aan land-en tuinbouwgewassen (zoals tarwe, gerst, rijst, maïs, zonnebloem, aardappels, suikerbieten, suikerriet, koolzaad en soja), bloemen en sierplanten en groenten zoals komkommers, paprika’s, tomaten en kruiden. OSABIO-S is gebruikersvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Het laat geen giftige residuen achter op planten is niet schadelijk voor nuttige insecten.

Inzetbaarheid: Water oplosbare bladmeststof voor een versterking van de structuur van planten en een betere opname van voedingsstoffen voor meer biomassa en betere oogst.

Waarom AB OSABIO-S?

  • Silicium versterkt de structuur van de plant, waaronder het blad. Daardoor is de plant weerbaarder tegen externe stress factoren (zoals hitte, droogte, verzilting, harde wind en schimmels).
  • Silicium verbetert de meststoffenopname wat resulteert in meer biomassa en een betere oogst.
  • Zorgt voor betere vegetatieve groei, bloeistimulatie, meer vruchten en kleur.
  • Hoger brix-getal.
  • Betere bloemkwaliteit.
  • Betere houdbaarheid.

pH: 2,5

Dit product is SKAL geregistreerd. 

Skal FiBL

Extra informatie

Gewicht N/B
Inhoud

5L, 20L

Waarmee kunnen wij u helpen?

Conny van Wijngaarden

Conny
Van Wijngaarden

Conny, onze Commercieel Administratief Medewerker is een echte duizendpoot. Zij houdt zich bezig met ondersteunende taken van de verkoop- en after-salesafdeling.

Mirko Grootscholten

Mirko
Grootscholten

Al meer dan 25 jaar ervaring in het consulteren van de agrarische sector. De voorkomende problemen oplossen door kennis van het telen van gewassen, gewasbescherming en toepassing biotechnologische producten. Sinds oktober 2016 algemeen directeur AB Products.

Cees van Stee

Cees
Van Stee

Na zijn afstuderen met een specialiteit in nucleaire engineering, begon hij te werken in olie en gas. Hij werkte meer dan 20 jaar bij Exxon Mobil. Cees startte zijn eigen bedrijf in brandstofdistributie in Nederland en België. Cees is in 2010 in de landbouw gestapt. In 2013 heeft hij zich volledig op de landbouw gestort. Sindsdien leidt hij de innovatieve biostimulerende technologie van AB Products naar nieuwe wegen en toepassingen.