ONTDEK DE KRACHT VAN BIOTECHNOLOGIE

AB ORGA CROP

AB ORGA CROP

Bescherming en Vitaliteit. Vloeibare biologische biostimulant die zorgt voor een beschermende laag en versterkte bladen van planten en bomen voor een betere vitaliteit en weerstand.

Beschrijving

Aanvullende informatie

AB ORGA CROP is een 100% biologische vloeibare biostimulant en geschikt voor land- en (glas)tuinbouw, akker- en siergewassen en boomkwekerijen. AB ORGA CROP verhoogt de vitaliteit en weerstand van de plant. AB ORGA CROP  is gebaseerd op vloeibaar biologisch opneembare silicium en zeewierextracten en zorgt voor meer vitaliteit en weerstand van planten. Silicium zorgt tevens voor verharding van de epidermis en de cuticula en vormt als het ware een beschermende laag en fysieke barrière op het blad.

Inzetbaarheid: Zorgt voor een beschermende laag en versterkte bladen van planten en bomen voor een betere vitaliteit en weerstand.

AB ORGA CROP kan worden gebruikt op een grote verscheidenheid aan gewassen, zoals:
• Bloemen, tuin- en sierplanten: rozen, chrysanten, gerbera’s etc.;
• Groenten en (kas-)gewassen: tomaten, komkommers, kruiden etc.;
• Bomen en struiken:
• Landbouw, tuinbouw en moestuin.

Waarom AB ORGA CROP?

• Betere vitaliteit;
• Groener en voller blad;
• Silicium geeft een harde beschermlaag op het blad;
• Silicium verbetert de meststoffenopname wat resulteert in meer biomassa en een betere oogst.
• AB ORGA CROP is SKAL gecertificeerd.

pH: 9,0 – 10,0

Dit product is SKAL geregistreerd. 

Skal FiBL

Extra informatie

Gewicht N/B
Inhoud

5L, 20L

Waarmee kunnen wij u helpen?

Conny van Wijngaarden

Conny
Van Wijngaarden

Conny, onze Commercieel Administratief Medewerker is een echte duizendpoot. Zij houdt zich bezig met ondersteunende taken van de verkoop- en after-salesafdeling.

Mirko Grootscholten

Mirko
Grootscholten

Al meer dan 25 jaar ervaring in het consulteren van de agrarische sector. De voorkomende problemen oplossen door kennis van het telen van gewassen, gewasbescherming en toepassing biotechnologische producten. Sinds oktober 2016 algemeen directeur AB Products.

Cees van Stee

Cees
Van Stee

Na zijn afstuderen met een specialiteit in nucleaire engineering, begon hij te werken in olie en gas. Hij werkte meer dan 20 jaar bij Exxon Mobil. Cees startte zijn eigen bedrijf in brandstofdistributie in Nederland en België. Cees is in 2010 in de landbouw gestapt. In 2013 heeft hij zich volledig op de landbouw gestort. Sindsdien leidt hij de innovatieve biostimulerende technologie van AB Products naar nieuwe wegen en toepassingen.