ONTDEK DE KRACHT VAN BIOTECHNOLOGIE

AB REXILIUM

AB REXILIUM

Vitaliteit en groei. Vloeibare Bladmeststof welke zorgt voor meer groei, rendement, vitaliteit en weerstand tegen externe factoren zoals insecten.

Beschrijving

Aanvullende informatie

AB REXILIUM is een vloeibare bladmeststof gebaseerd op biologisch opneembare siliciumzuur, organische zuren en zeewierextracten. AB REXILIUM is rijk aan silicium en kalium en zorgt voor meer groei, rendement, vitaliteit en weerstand. Silicium is ideaal om het gewas af te harden en zorgt als het ware voor een harde beschermlaag en fysische barrière tegen onder andere zuigende insecten en externe stressfactoren.

Inzetbaarheid: Uitstekend voor het versterken van planten en gewassen, verhoogd de weerbaarheid tegen externe stress factoren en ook veelvoorkomende insecten zoals Spint, Trips, Witte vlieg, Luis, Groene perzikluis, Katoenluis, Wolluis en Schildluis.

AB REXILIUM kan worden gebruikt op een grote verscheidenheid aan gewassen, zoals:
• Bloemen, tuin- en sierplanten: rozen, chrysanten, gerbera’s etc.;
• Groenten en (kas-)gewassen: tomaten, komkommers, kruiden etc.;
• Bomen en struiken;
• Landbouw, tuinbouw en moestuin.

Waarom AB REXILIUM?

• Groener en voller blad;
• Stimuleert de groei en meer weerstand;
• Silicium geeft een harde beschermlaag op het blad;
• Hoger brix-getal;
• Geen wachttijden: kan worden gebruikt tot op de dag van de oogst.

pH: 11,0 – 12,0

Extra informatie

Gewicht N/B
Inhoud

5L, 20L

Waarmee kunnen wij u helpen?

Conny van Wijngaarden

Conny
Van Wijngaarden

Conny, onze Commercieel Administratief Medewerker is een echte duizendpoot. Zij houdt zich bezig met ondersteunende taken van de verkoop- en after-salesafdeling.

Mirko Grootscholten

Mirko
Grootscholten

Al meer dan 25 jaar ervaring in het consulteren van de agrarische sector. De voorkomende problemen oplossen door kennis van het telen van gewassen, gewasbescherming en toepassing biotechnologische producten. Sinds oktober 2016 algemeen directeur AB Products.

Cees van Stee

Cees
Van Stee

Na zijn afstuderen met een specialiteit in nucleaire engineering, begon hij te werken in olie en gas. Hij werkte meer dan 20 jaar bij Exxon Mobil. Cees startte zijn eigen bedrijf in brandstofdistributie in Nederland en België. Cees is in 2010 in de landbouw gestapt. In 2013 heeft hij zich volledig op de landbouw gestort. Sindsdien leidt hij de innovatieve biostimulerende technologie van AB Products naar nieuwe wegen en toepassingen.