ONTDEK DE KRACHT VAN BIOTECHNOLOGIE

AB DRIPFOAM

AB DRIPFOAM

Reiniging. Biologisch Reinigingsmiddel voor alle soorten watersystemen en reiniging van silo’s.

Beschrijving

Aanvullende informatie

AB DRIPFOAM haalt zijn kracht uit de combinatie van natuurlijke zeep en de wasactieve en reinigende eigenschappen van de oligomeren (polysachariden en oligosachariden) die van nature in zeewier voorkomen. Met name deze zeewierextracten in AB DRIPFOAM geven het product een dubbel en uniek karakter: ze fungeren als een biosurfactant die inwerkt op organische en anorganische vervuiling, maar doen ook dienst als een biostimulant. Het is bekend dat oligosachariden en zeewierextracten een plantgroei stimulerende werking hebben. AB DRIPFOAM is gebruikersvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Het laat geen giftige residuen achter op de plant en is niet schadelijk voor nuttige insecten.

Inzetbaarheid: Dit biologische reinigingsmiddel helpt met het reinigen van al uw watersystemen, wat de plantgroei bevordert, is geschikt voor langdurig gebruik en resultaat.

Waarom AB DRIPFOAM?

• Reinigt en verwijdert biofilm, organische en anorganische aanslag van mineralen;
• Heeft een milde en langdurige werking;
• Is niet giftig voor planten;
• Laat geen residuen achter;
• Is geschikt voor langdurige behandeling van druppel- en irrigatiesystemen, druppelslangen, regenleidingen, water- en opslagtanks, waterbassins.

pH: 3,0-4,0

Dit product is SKAL geregistreerd. 

Skal FiBL

Extra informatie

Gewicht N/B
Inhoud

5L, 20L

Waarmee kunnen wij u helpen?

Conny van Wijngaarden

Conny
Van Wijngaarden

Conny, onze Commercieel Administratief Medewerker is een echte duizendpoot. Zij houdt zich bezig met ondersteunende taken van de verkoop- en after-salesafdeling.

Mirko Grootscholten

Mirko
Grootscholten

Al meer dan 25 jaar ervaring in het consulteren van de agrarische sector. De voorkomende problemen oplossen door kennis van het telen van gewassen, gewasbescherming en toepassing biotechnologische producten. Sinds oktober 2016 algemeen directeur AB Products.

Cees van Stee

Cees
Van Stee

Na zijn afstuderen met een specialiteit in nucleaire engineering, begon hij te werken in olie en gas. Hij werkte meer dan 20 jaar bij Exxon Mobil. Cees startte zijn eigen bedrijf in brandstofdistributie in Nederland en België. Cees is in 2010 in de landbouw gestapt. In 2013 heeft hij zich volledig op de landbouw gestort. Sindsdien leidt hij de innovatieve biostimulerende technologie van AB Products naar nieuwe wegen en toepassingen.