ONTDEK DE KRACHT VAN BIOTECHNOLOGIE

AB ULTRA DRIP

AB ULTRA DRIP

Bodemleven/verbeteraar. Verbetert de opname van water in de bodem voor een betere vruchtbaarheid en verminderde droogtestress. Verlaagt de kans op ziekten en plagen.

Beschrijving

Aanvullende informatie

AB ULTRA DRIP is bestemd voor professioneel gebruik en is een bodemverbeteraar die onder andere op golfbanen, in de (glas) tuinbouw en voor de boomkwekerij gebruikt kan worden om de waterhuishouding in de grond te verbeteren, droogtestress te verhelpen en ziekten en plagen te voorkomen. Het verhoogt op natuurlijke wijze weerstand tegen bodemschimmels en bacteriën zoals Pythium, Phytophthora, Sclerotinia, Fusarium, Crazy Roots bacterie, Pseudomonas cattleyae, Ralstonia solanacearum en andere gram positieve bacteriën.

Inzetbaarheid: Verbetert de opname van water in de bodem voor een betere vruchtbaarheid en verminderde droogtestress. Voorkomt ziekten en plagen voorkomen, zonder giftige stoffen en is volledig biologisch afbreekbaar.

AB ULTRA DRIP is een unieke vloeibare wetting agent. De groene surfactanten in AB ULTRA DRIP zorgen voor een betere water- en nutriëntenretentie in de bodem, terwijl de aanwezige humuszuren zorgen voor verhoging van de bodemvruchtbaarheid. AB ULTRA DRIP is gebruikersvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Het laat geen giftige residuen achter op de plant.

Waarom AB ULTRA DRIP?

• Verhoging van de bodemvruchtbaarheid;
• Minder kans op schimmelziekten;
• Gebruikersvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar;
• Is niet giftig voor planten en heeft een langdurige werking;
• Verbeterde waterhuishouding en bodemprofiel;
• Betere wortelontwikkeling en afgifte van meststoffen.

pH: 3,5 – 4,5

Extra informatie

Gewicht N/B
Inhoud

5L, 20L

Waarmee kunnen wij u helpen?

Conny van Wijngaarden

Conny
Van Wijngaarden

Conny, onze Commercieel Administratief Medewerker is een echte duizendpoot. Zij houdt zich bezig met ondersteunende taken van de verkoop- en after-salesafdeling.

Mirko Grootscholten

Mirko
Grootscholten

Al meer dan 25 jaar ervaring in het consulteren van de agrarische sector. De voorkomende problemen oplossen door kennis van het telen van gewassen, gewasbescherming en toepassing biotechnologische producten. Sinds oktober 2016 algemeen directeur AB Products.

Cees van Stee

Cees
Van Stee

Na zijn afstuderen met een specialiteit in nucleaire engineering, begon hij te werken in olie en gas. Hij werkte meer dan 20 jaar bij Exxon Mobil. Cees startte zijn eigen bedrijf in brandstofdistributie in Nederland en België. Cees is in 2010 in de landbouw gestapt. In 2013 heeft hij zich volledig op de landbouw gestort. Sindsdien leidt hij de innovatieve biostimulerende technologie van AB Products naar nieuwe wegen en toepassingen.