ONTDEK DE KRACHT VAN BIOTECHNOLOGIE

AB VITAREX

AB VITAREX

Bescherming. Vloeibare Biologische meststof, versterkt planten en verhoogt de weerstand tegen de meest voorkomende schimmelziekten.

Beschrijving

Aanvullende informatie

AB VITAREX is een vloeibare biologische meststof op basis van siliciumzuur en een mengsel van organische zuren, plantenextracten en sporenelementen. AB VITAREX versterkt planten en verhoogt de weerstand tegen meest voorkomende schimmelziekten zoals meeldauw, fruit- en schimmelaantastingen, Botrytis en Phythophthora. Het siliciumzuur in AB VITAREX verhardt en beschermt de bladeren en de buitenste plantencellen en verhindert schimmelsporen om de plant binnen te dringen.

Inzetbaarheid: Deze biologische meststof helpt met verbeteren van de kwaliteit en weerbaarheid van uw planten, waardoor deze minder gevoelig zijn voor veelvoorkomende kwalen zoals schimmels. Hierdoor kan de plant beter groeien en mooier bloeien.

AB VITAREX kan gebruikt worden op een grote verscheidenheid aan gewassen, waaronder: Bloemen en sierplanten: rozen, chrysanten, gerbera’s; Groenten: tomaten, komkommers, paprika’s, kruiden; Bomen en struiken; Huis- en tuinplanten.

Waarom AB VITAREX?

• Volledig biologisch afbreekbaar en geen nadelig effect op het milieu;
• Geen wachttijden, kan worden gebruikt tot op de dag van de oogst;
• Insecten kunnen geen resistentie opbouwen voor het product.

pH: 9,5-10,0

Extra informatie

Gewicht N/B
Inhoud

5L, 20L

Waarmee kunnen wij u helpen?

Conny van Wijngaarden

Conny
Van Wijngaarden

Conny, onze Commercieel Administratief Medewerker is een echte duizendpoot. Zij houdt zich bezig met ondersteunende taken van de verkoop- en after-salesafdeling.

Mirko Grootscholten

Mirko
Grootscholten

Al meer dan 25 jaar ervaring in het consulteren van de agrarische sector. De voorkomende problemen oplossen door kennis van het telen van gewassen, gewasbescherming en toepassing biotechnologische producten. Sinds oktober 2016 algemeen directeur AB Products.

Cees van Stee

Cees
Van Stee

Na zijn afstuderen met een specialiteit in nucleaire engineering, begon hij te werken in olie en gas. Hij werkte meer dan 20 jaar bij Exxon Mobil. Cees startte zijn eigen bedrijf in brandstofdistributie in Nederland en België. Cees is in 2010 in de landbouw gestapt. In 2013 heeft hij zich volledig op de landbouw gestort. Sindsdien leidt hij de innovatieve biostimulerende technologie van AB Products naar nieuwe wegen en toepassingen.